Diensten

Met onderstaande diensten ben ik u graag van dienst. Heeft u echter vragen, speciale wensen, of wilt u graag alleen wat informatie? Neem dan contact met ons op.
 
 

Metselwerken

Of u nu van plan bent een compleet nieuw huis te bouwen, uw schoorsteen te laten renoveren of een nieuwe tuinmuur te laten metselen? Dan bent u bij Metselbedrijf Berrie Groenland aan het juiste adres. Wij kunnen voor u het lijmwerk, steigerbouw, metselwerk, voegwerk en stelwerk verzorgen. Het complete werk van een metselaar. Wij verzorgen alle voorkomende metselwerken, ook voor speciale wensen kunt u bij ons terecht.

Mocht u op zoek zijn naar een metselaar, neem dan contact op en we bekijken samen de mogelijkheden.

Timmerwerken

Als timmerman kan Berrie Groenland u helpen met alle voorkomende timmerwerken, van dakkapel tot maatwerk kasten. Maar ook het plaatsen van kunstof of houten kozijnen, het plaatsen of vervangen van velux dakramen, of het plaatsen van een houten overkapping op maat, bij Berrie Groenland is veel mogelijk op het gebied van timmerwerken.

Mocht u interesse hebben in een timmerman, neem dan contact op en we bekijken samen de mogelijkheden.

Aanbouw

Verhuizen of verbouwen, dat is tegenwoordig de vraag. Vaak is de keuze dan om te gaan verbouwen middels een aanbouw aan de woning te plaatsen. Of het nu gaat om alleen ruwbouw, een compleet afgewerkte aanbouw of een kant en klare aanbouw die in één dag geplaatst kan worden, alles is bij Berrie Groenland Metsel- en klussenbedrijf mogelijk!

Een aanbouw wordt ook wel uitbouw genoemd. De aanbouw kan compleet afgewerkt worden met eventueel nieuwe kozijnen, tuindeuren of een schuifpui van hout, kunststof of aluminium. Wilt u liever u bestaande kozijnen hergebruiken? Dan is dat ook geen probleem. Daarnaast kunnen wij ook het stucwerk , tegelwerk , elektra en loodgieterswerk eventueel verzorgen wanneer u dat wenst.

Mocht u van plan zijn een aanbouw/uitbouw te plaatsen, neem dan contact op en we bekijken samen de mogelijkheden.

Verbouwingen

Wat u ook wilt verbouwen, in en rondom uw huis, van badkamer tot dakopbouw, samen gaan we kijken wat wij voor u kunnen betekenen in uw verbouwing! Ook voor een verbouwing op maat, zoals een complete woningverbouwing of woningrenovatie, kunnen wij voor u verzorgen.

Mocht u binnenkort willen gaan verbouwen, neem dan contact op en we bekijken samen de mogelijkheden.
 
Berrie Groenland Metsel- en Klussenbedrijf | Sneekstraat 89 | 5035 HL Tilburg | T: 0654293904 | E: berrie.groenland@home.nl


Berrie Groenland | Metsel- en timmerwerken - Sitemap - © 2012 - DOEN! Webontwerp